Happy birthday to me – med Grès d’Alsace från Papilles

Idag fyller jag en inte särskilt spännande ålder och har mest spenderat dagen med ospännande saker som packa, städa och piffa inför visning i gamla huset och handla, gräva ogräs och välja tapeter till nya huset, och tusen andra små saker blandat med tusen “livsavgörande” beslut.

Tur att jag fick ett litet break mitt på dagen, då min kära far bjöd på grillat. Ännu bättre blev det efter huvudrätten, då ett litet paket kom fram på bordet. Pappa hade nämligen frågat sin lokala osthandlare på Lidingö, Papilles Ost och Chark, om deras mest spännande ost. Och då fick han med sig den här fina lilla opastöriserade kittosten från Alsace. Påminner om Munster i smaken, och känns igen på det vackra ormbunksbladet som pryder sin plats. Riktigt god och välbalanserad, smakrik utan att vara överväldigande, smakar kossa utan att smaka stall, om man säger så. Rekommenderas. -4c43-4e65-a9da-21254d35e002

2 Comments

Filed under My cheesy life

2 responses to “Happy birthday to me – med Grès d’Alsace från Papilles

  1. Helen Wallace

    Looks yummy, what a thoughtful present! Happy birthday from a fellow cheese lover, they should all be special no matter what age 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s