Hej alla läsare!

Profil Rebecka RidleyVad roligt det ska bli att blogga här på Matmagasinet! Tack till er trogna läsare som hängt med i flytten över hit. Till er nya läsare – jag hoppas att ni ska gilla min blogg Brie, Myself & I, om ost och annat som gör livet värt att leva. Jag är absolut ingen ostexpert, men brinner för goda grejer och har viss erfarenhet från restaurangbranschen och PR i ostbranschen (på Nya Zeeland). Bloggen är en plats där jag delar med mig av härliga ostar och recept och familj och resor och restaurangtips och kärlek i en salig blandning!

Tänkte det kunde passa med en liten introduktion av personen bakom bloggen. Jag heter alltså Rebecka, är trettio-nånting, jobbar med kommunikation fast just nu föräldraledig. Familjen är superviktig för mig, min består av Reuben, min rödhåriga rockstjärna som jag lurade med mig hem från Nya Zeeland, sonen Ridley född 2010, som redan föredrar chevré och brieost över hushållsdito, och dottern Rio född 2015 som än så länge föredrar Skrattande Kon i ostväg. Jag har också en stor härlig matgalen “modern family” med massor av syskon och föräldrar i olika konstellationer. Ni kommer höra mer om dem här i bloggen, missa inte syrran Mimmis gästblogginlägg från Skabram Gårdsmejeri i Jokkmokk. Brorsan Samuel är kock på Strandvägen 1 och Lydmar, men jag jobbar fortfarande på att få ett behind the scenes blogginlägg ur honom…

I vanliga fall leker vi förortsliv strax norr om Stockholm, men den här vintern använder vi föräldraledigheten till att resa. November till mars spenderar vi i Vietnam, Thailand, Australien och framförallt i familjens andra hemland Nya Zeeland. Räknar med att få njuta av massa god mat som jag kan dela med er matfantaster här på bloggen. Hoppas också på tillfälle att göra andra saker som glädjer mig under resan, som yoga, ridning och thaiboxning. Och så vill jag WWOOFa också, leva lantliv och lära mig mer om odling och djurhållning. Vi får se vilka drömmar som förverkligas, vilka som får vänta, och vilka nya som tillkommer som jag kanske inte ens visste fanns…

Varför startar man då en ostblogg undrar ni kanske? Ja det har jag faktiskt till viss del redan svarat på i en tidigare intervju med Matmagasinet från tidigare i år, så klicka in där om du är nyfiken!

Ja man kan ju tjata på om sig själv hur länge som helst, men undrar ni något mer så är det bara att fråga! Jag blir såklart jätteglad för alla kommentarer. Vilka är ni som läser? Vad vill ni läsa om?

Kram på er vi hörs!

Rios namngivning i somras - foto Petra Nuhma

Rios namngivning hemma i trädgården i augusti – foto Petra Nuhma

 

Alla glada på Rios namngivning

Glada familjen på Rios namngivning – foto Petra Nuhma

1 Comment

Filed under My cheesy life

One response to “Hej alla läsare!

  1. Susanne

    Hej Rebecka!
    Ska bli kul att följa din blogg här på Matmagasinet. Älskar ost!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s