Never say no to Panda Cheese

Fick ett tips från min kollega på Twitter om den här godbiten. Smått bizzarr reklamfilm från ett arabiskt mejeriföretag som marknadsför ostmärket Panda Cheese. I reklamfilmerna tackar skådespelarna nej till Panda osten, varpå en stor gullig panda kommer och gör något riktigt taskigt, till tonerna av Buddy Holly’s “True love ways”. Helt galet koncept, som självklart blivit en viral favorit.  Är det någon läsare som smakat på själva osten?

 

Leave a comment

Filed under My cheesy life

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s