Brie, myself and I syns här och där

MatmagasinetJag fick ett samtal för ett tag sedan från suuupertrevliga Helena som är journalist på Matmagasinet.

Hon hade läst min trendspaning som jag skrev kring nyår, och var lite nyfiken på saker som varför jag bestämde mig för att starta min ostblogg och vilken ost jag skulle välja om jag blev väckt mitt i natten.

Läs hela intervjun med mig här!

När vi ändå är inne på själv-pepp-temat så blev jag också väldigt smickrad av att Matmamman tipsade om mig på sin blogg. Matmamman är ju något av en legend i matbloggarvärlden, och skriver även Matbloggen i Skånska Dagbladet.

Och hon kallade mig inspirerande!

I can live with that.

Leave a comment

Filed under My cheesy life

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s