Grattis Jenni: Vinnare av ost och vinkurs i Castello Pop-up Store

På lördag har jag glädjen att ta med mig bloggläsaren Jenni Pettersson till Castello Pop-up Store för en grundkurs i ost och vinkunskap. Tävlingen gick ut på att inspirera med sin bästa ostkombination och Jenni tog hem segern med följande tips som lät oemotståndligt gott:

En opastöriserad Taleggio och Crema al sale dolce di Cervia e liquerizia, det vill säga chokladkräm med havssalt från Cervia. Krämigheten hos osten krockar in i det sötsalta hos chokladen och istället för krasch blir det helt himmelskt!

Det måste vi prova någon gång, eller hur!

Tack till alla ostälskare som var med och tävlade för era inspirerande och passionerade förslag. Om ni ändå vill gå kursen så går det bra att anmäla sig i Castello Pop-up Store till en kostnad av 250 kronor. Och att prova ost i butiken är gratis….   

brie castello

Leave a comment

Filed under My cheesy life

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s