Bakad färskostglass på Broms

Är det en ost? Är det en glass? Eller något mittemellan? Igår åt vi middag på Broms Karlaplan. Efter varmrätten ratade jag min vanliga ostbricka för att testa Bakad färskostglass med bär och rostad vit choklad (105 kr). Ganska mumsigt och kul att testa, men jag tror ändå jag kör på ostbrickan nästa gång. Det blev liksom lite “varken eller” av det hela. Jag fick dessutom idén från namnet att själva glassen skulle vara mer bakad, mer mot kinakrogarnas friterade glass om ni förstår vad jag menar, men det var ju bara en standardkula glass med smak av färskost. Jag vet fortfarande inte vad som det bakade bestod i (förutom möjligtvis kaksmulorna?).  Men snygg var den i alla fall!

WP_20150916_049

Leave a comment

Filed under Mat och dryck

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s