Antigravity-yoga med myself and I

Det har varit mycket ost hittills på bloggen, men jag har faktiskt gjort några andra saker under veckan som jag – trots många långsökta försök inte kan koppla till ost. Det mest crazy var när vi överraskades på jobbet med teambuilding på Yogair. Jag är ju ett stort fan av yoga “på marken”, så självklart tyckte jag att det var jättespännande att testa antigravity-varianten, där man hänger i luften i hammockar. Sen blev det ju extra kul eftersom vi är ett så bra team, mycket skratt och bara en krasch. Lustigt nog var det en artikel i Metro precis samma dag som vi var där. Bjussar på några bilder.

Här blir vi längre, tydligen…

Image

Här gör jag vampyren…

Image

  

Leave a comment

Filed under My cheesy life

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s