Ost på Melanders fisk

Idag har jag varit och smygtittat lite på Melanders Fisk i Täby Centrum. Det har funnits i “täbban” så länge jag kan minnas, men i och med upprustningen och expansionen av Täby Centrum har Melanders flyttat till nya lokaler där jag var och rekade lite idag. Anledningen att jag rekar är att jag fick ett presentkort av morfar i julklapp, men nu när jag äntligen kom iväg till täbban är timingen helt fel, jag har nämligen belagt mig själv med köpförbud på mat denna vecka eftersom vi snart ska på långresa och behöver tömma kylen. Så jag smög runt och kollade menyn i brasseriet, som såg jättegod ut, spanade in de olika spännande flaskorna med olivoljor och champagne-vinäger (det lät väl lyxigt?). Tittade väl lite smått i fiskdisken, men framförallt blev jag glad att de hade en väldigt välsorterad ostdisk. Där ska det handlas framöver kan jag lova!

Image

Image

3 Comments

Filed under Mat och dryck

3 responses to “Ost på Melanders fisk

  1. Isabella

    Kul, visste inte att de hade så mycket ost på #Melanders

  2. Pingback: Baby you know what I like! | Brie, myself and I

  3. Pingback: Parmesan från brun kossa hjärtar Fichi Caramellati | Brie, myself and I

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s