Baby you know what I like!

Häromkvällen blev jag grundlurad av min kära make. Vi firade femårig bröllopsdag och jag hade föreslagit att vi skulle gå på Melanders Fisk i Täby Centrum, där jag hade presentkort sedan i julas. Javisst sa han, fast det visade sig att han för en dryg månad sedan hade bokat bord på Mathias Dahlgrens tvåstjärniga ekolyx-restaurang på Grand Hotel. Så han körde dit istället, och vi hade  en helt fantastisk matupplevelse på åtta rätter från “det naturliga köket”.

Menyn var nästan helt komplett, bortsett från att den var i princip helt ostfri, sånär som på en liten färskostklick här och där.  Som den lyckliga ostbloggerska jag är så slutade dock inte kvällen där, utan när jag kom hem så väntade den här vackra trälådan (fem år = träbröllopp, är du med?) fylld med goda ostar från Norrland, och en nya zeeländsk chardonnay på det. I’m such a lucky girl!

InstagramCapture_ba16e162-28ff-4363-81b0-b43c78c11cbe_jpg

3 Comments

Filed under My cheesy life

3 responses to “Baby you know what I like!

  1. Pingback: Tack för frukosten älskade man (och Mathias Dahlgren) | Brie, myself and I

  2. Pingback: Borgholm – delikatess gjord på sommarmjölk från Öland | Brie, myself and I

  3. Pingback: Svensk ostbricka på Tuppens Krog i Visby | Brie, myself and I

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s