Tack för frukosten älskade man (och Mathias Dahlgren)

Som jag skrev tidigare så firade vi femårig bröllopsdag på Mathias Dahlgren. En av de charmigare grejerna som hände under den kvällen var att vi fick med oss en liten papperspåse när vi gick hem, med varsitt litet rågbröd, bakat i vedugn. En möjligtvis ännu charmigare grej var att min kära man överraskade mig med en fin ostkorg när vi kom hem. Frukosten dagen efter, som sammanföll med internationella kvinnodagen, blev något alldeles extra…

På bilden ser man Get Brie, vilket var en en rund och mjuk vitmögelost som smakade lagom mycket get, och en Fäbodost, en rätt bastant kittost som man fick vädra köket efter, båda från Bymejeriet i Skärvången. Till det åt vi det fina lilla vedugnsbakade rågbrödet och en lyxig marmelad “Old English Hunt – medium cut orange” från brittiska Fortnum & Mason, som jag fick av min snälla chef i julklapp, och så en annan liten marmeladburk av tvivelaktigt ursprung (troligtvis snodd från en frukostbuffé i Brasilien).

WP_20140308_08_32_15_Pro

1 Comment

Filed under My cheesy life

One response to “Tack för frukosten älskade man (och Mathias Dahlgren)

  1. Pingback: Borgholm – delikatess gjord på sommarmjölk från Öland | Brie, myself and I

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s