Bästa svenska matbloggarna 2017

 

Ibland känns det som att jag mest skriver för mig själv på den här bloggen. Det är ju inte som att jag skriver kontroversiella upprop om ett hyperaktuellt ämne och får hundratals medkännande eller upprörda kommentarer att managera – vilket ärligt talat är rätt skönt. Och på Facebook brukar det också stanna vid ett par kommentarer om att “Mums det där ser gott ut” på sin höjd. Ja ni hör ju, vi pratar inte direkt något bekräftelseknarkande när den här ostbloggerskan slår upp sin laptop. Så jag måste erkänna att det var en väldigt glad överraskning när jag fick mailet om att jag utsetts till en av Sveriges bästa matbloggar 2017, i kategorin “Svenska matbloggar med specialnisch”. Det är IngredientMatcher som har gjort en stor genomgång av aktiva matbloggar i Sverige och listat baserat på sina kvalitetskriterier.

Det ser ut som att Brie, Myself and I är den enda ostbloggen, men det finns många andra spännande matbloggar listade, så om du vill hitta någon mer att följa så rekommenderar jag att du tittar in här.

Leave a comment

Filed under My cheesy life

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s