Det vietnamesiska köket

 

Vietnamesisk bläckfisksallad

Vietnamesisk bläckfisksallad

Just nu befinner jag mig på resande fot, närmare bestämt i Vietnam. Här finns det inte något särskilt spännande i ostväg, men däremot mycket annan fantastisk mat. Jag hoppas att ni läsare förlåter mig om jag tar ett avsteg från ostbloggandet, och att ni istället vill hänga med mig på en tur i det Vietnamesiska köket de närmsta dagarna!

Hela familjen hälsar från Vietnam

Hela familjen hälsar från Vietnam!

Leave a comment

Filed under My cheesy life

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s